OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTI DUYURUSU

BAHÇEAĞIL İLK/ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ

GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİYESİ

Sayın Veli,

Okulumuzun 2022- 2023 Eğitim ve Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 23.10.2022 Pazar günü saat 11.00'da okulumuz eski binasında gerçekleştirilecektir. Toplantı ile ilgili gündem maddeleri aşağıya çıkarılmış olup birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek amacıyla toplantıya iştiraklerinizi bekleriz.

06.10.2022

Çiler ÇELEBİ

Okul Aile Birliği Başkanı

GÜNDEM MADDELERİ

1. Açılış, gündem maddelerinin okunması ve ilaveler.

2. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması.

3. Geçici divan teşekkülü başkan ve yazman seçimi.

4. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibra edilmesi.

5. Okul Aile Birliği Denetim Kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibra edilmesi.

6. Okul ve öğrenci ihtiyaçları dikkate alınarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi.

7. Yeni yönetim ve denetim kurulunun oluşturulması.

8. Okul ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi.

9. Okulun eğitim-öğretimde kalite ve başarısını yükseltme konusundaki görüşmeler.

10. Dilekler-kapanış.