Bahçeağıl Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede örnek eğitim ve Toplam Kalite Yönetimi anlayışını oluşturmak, okul ve kurumların her yönü ile model okul ve kurumlar haline getirmektir.

Misyon: Kapaklı İlçesinde Bahçeağıl İlk/Ortaokulu sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesini; Milli birlik ve bütünlük içindeki iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapacağı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemini ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişimleri takip ederek, araştırmalar yaparak kurumların ve çalışmaların etkinlik ve verimliliğinin arttırılmasını ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar: 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılı Okul Birincisi - Büşra GÜNER - Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı Okul Birincisi - İrem SARICA - Çorlu İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı Okul Birincisi - Hakan ÖZTÜRK - Edirne Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Okul Birincisi - Dilara ÇALIŞKAN - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Okul Birincisi - Ayşegül ÇAMURLU - Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Okul Birincisi - Beste GÜREL - Tekirdağ Belediyesi Sosyal Bilimler Lisesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Okul Birincisi-Özkan DEMİRKAYA- Saray Elmas Arıcı Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Okul Birincisi-Melisa SARICA-Kapaklı Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Okul Birincisi-Bengü Şimal ÇÖMEZ-Kapaklı Anadolu Lisesi

Saatler: Başlama: 08:30 Bitiş : 15:10
Yabancı Dil: İngilizce
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2020 YILINDA LİSELERE GİRİŞ SINAVINDA En Yüksek Puan : 304,4754 En Düşük Puan : 225,4335 Ortalama Puan : 289,935
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: Her sene düzenli olarak Mayıs ayı içerisinde "Bahçeağıl Bahar Turnuvası" kapsamında futbol, basketbol ve voleybol alanlarında sınıflar arası müsabakalar düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "Bahçeağıl Okuyor Projesi" kapsamında tüm sınıflarımızda her gün 20 dakikalık kitap okuma etkinliği yapılmaktadır. Ayrıca ayın en temiz sınıfı projesi uygulanmaktadır.

Telefon - 0282 757 8076

WEB - https://bahceagilortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bahçeağıl Mahallesi Kapaklı TEKİRDAĞ

Kütüphane Kitap Sayısı :1428
Öğretim Şekli :Öğretim şekli tam gündür. Okulumuz taşıma merkezidir. Okulumuza Uzunhacı ve Karlı Mahallelerinden öğrenciler taşınmaktadır.

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri mahalledir.

Adres - Bahçeağıl Mahallesi Kapaklı TEKİRDAĞ

Ulaşım Çerkezköy ilçesinden minibüs ile her gün servis vardır. Kapaklı ilçesinden Belediyenin servisleri ile belli saatlerde ulaşım imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tekirdağ il merkezine 85 km uzaklıktadır. Kapaklı ilçe merkezine 13 km, Çerkezköy ilçe merkezine ise 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.