OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL ve VELİ TOPLANTISI YAPILDI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL ve VELİ TOPLANTISI YAPILDI

Okulumuzda 17.10.2021 Pazar günü Okul-Aile Birliği Genel Kurul ve Veli Toplantısı yapıldı.

Yapılan toplantıda tüm öğretmenlerimiz ve okul yönetimi eksiksiz yer alırken katıım gösteren veli sayımız beklentilerin altında kaldı. Bahçeağıl Mahalle Muhtarımız Kenan ÇELİK'te toplantı davetimize iştirak ederek mahallemiz eğitim-öğretimine ve okulumuza ne derece önem gösterdiğini ifade etmiş oldu.

Okul-Aile Birliği Genel Kurulunda 2020/2021 Eğitim-Öğretim Yılında görev yapan Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporları değerlendirildi ve oy birliği ile ibra edildi. Yapılan seçim ile Çiler ÇELEBİ, Gülden HASMİLLİ, Sevda ŞENER, Aysun AYDOĞDU ve Ferdi ÇAKIR Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; Esma ERK, Emin AYDOĞDU, Serkan ÇOBAN, Levent SARICA ve Adem ŞENER Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri olarak seçldi. Denetleme Kuruluna ise Doğan KESİK (Asil Üye), Saim DEMİRTAŞ (Yedek Üye) seçildi.

Okul-Aile Birliği Genel Kurulunda velilerimiz tarafından okul servis taşımacılığı ve yaklaşmakta olan kış mevsimi ile okulda yaşanacak ısı problemleri dile getirilerek çözüm önerileri görüşüldü. 

Okul-Aile Birliği Yönetim Kuruluna asil olarak seçilen üyelerimiz 18.10.2021 günü okulumuzda bir araya gelerek görev dağılımını gerçekleştirdiler. Yapılan Görev Dağılımı sonucunda:

  • Çiler ÇELEBİ (Yönetim Kurulu Başkanı)
  • Gülden HASMİLLİ (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı)
  • Sevda ŞENER (Muhasip)
  • Aysun AYDOĞDU (Sekreter)
  • Ferdi ÇAKIR (Üye)

olarak Genel Kurulda aldıkları yetki ile göreve başlamışlardır.

Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarına hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. 

19.10.2021 1332

19-10-2021